MERSİN / YENİŞEHİR - Yenişehir Özel Eğitim Anaokulu

Yenişehir Özel Eğitim Anaokulu

Adres
GÖKÇEBELEN MAH. 32. CAD. HÜSEYIN POLAT ÖZEL EĞITIM UYGULAMA MERKEZI NO: 144 YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Yenişehir Özel Eğitim Anaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilçemiz Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında açıldı. Çocukların ilgi ve ihtiyaçları, gelişim düzeyleri gözetilerek MEB´in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde; evrensel, bilimsel temelli, kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı, orjinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile eğitimine devam eden bir kurum olmaktır.
Misyon
Yenişehir Özel Eğitim Anaokulu´nda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplinli ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerine karşı duyarlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğal Gaz ve Klima
Servis
Servis Bilgisi Her Yıl Deönem Başında Güncellenecektir.
Yenişehir İlçemiz Dumlupınar Anadolu İmamhatip Lisesi Kapüsü İçerisi
250 metre